Klantervaring

Ik vroeg een klant (vrouw, 45+, hoger opgeleid, ondernemer) eens te vertellen wat ze waardeert aan onze samenwerking en mijn aanwezigheid als Merkloods.

Ik vind het prettig om door jou uitgedaagd te worden, door jouw vraagstelling.
Je weet de vragen zo te stellen dat ik na moet denken en een wat diepere laag in mijzelf moet aanspreken.Je bent hierin niet oppervlakkig.

Je durft de confrontatie aan te gaan, vragen te stellen en opmerkingen te maken die persoonlijke gedachten blootleggen.

Je durft daarin door te vragen. Ik merk dat ik dat prettig vind omdat het mij dwingt daar dan zelf ook over na te denken waardoor er aspecten van mij en van mijn leven en werken naar voren komen die ik heb laten ondersneeuwen of wegstoppen.

Humor. Leuk om op een ontspannen manier serieuze onderzoekjes te plegen.

Het snelle schakelen. Je kunt mijn gedachtensprongen bijhouden en ze ordenen en daar woorden aan geven.

Het concreet stappen zetten na een brainstorm . Er komt uiteindelijk altijd weer een leuke ontdekking, inzicht of verdieping op gang. Het heeft mij in ieder geval geholpen om structuur in diepe wensen en gedachten te krijgen, om dingen die ik graag wil doen vorm te geven.

Ik vind het ook fijn dat je me aanzwengelt, me daarin helpt te ontwikkelen en vorm te geven aan mijn diepere zelf-inspiratie en wensen om zelf verder te ontwikkelen en mezelf naar een ander niveau te brengen.

Ik vind het altijd heerlijk om met je te sparren, op niveau te werken. 

– Wil jij ook ervaren hoe het is om met mij te werken? Mail me op annedien[at]gmail.com of gebruik het formulier.

Advertenties