MerkloodsED

MerkloodsED
Werk je als zelfstandige en ben je hoogintelligent, introvert en eventueel ook creatief? 
Heb je zelfmanagement-, branding-, – en marketinguitdagingen die daarmee samenhangen?

Dan is MerkloodsED (Extremement Difficile*) iets voor jou.

Wat kenmerkt de typische MerkloodsED kandidaat?

– Veel coaches en adviseurs hebben je te weinig te bieden; ze zijn als sparringpartner en patronendoorprikker niet krachtig genoeg.
– Je hebt dingen snel in de gaten en wilt dit dan ook meteen doorvoeren in je aanpak.
– Je bent in veel dingen goed maar worstelt daardoor met geloofwaardigheid.
– Je ziet mogelijkheden, je beperkt jezelf liever niet, je snapt complexe systemen en je wil geen kunstgrepen doen om in een malletje te passen.
– Je krijgt op geestelijke energie veel voor elkaar maar je loopt daar ook op leeg.
– Wat anderen doen lijkt kinderspel maar ze zijn er vaak wel erg succesvol mee. Dit frustreert je.
– Je snapt branding wel zo ongeveer maar je plan voor de concrete uitvoer blijft moerassig.
– Je hebt voor iets gekozen, want je moet focussen. Maar je verveelt je.
– Je stoeit met de schaduwkanten van je vermogens.
– Je wilt worden uitgedaagd op wat jij goed, snel of grondig kan maar er komen te weinig passende uitdagingen jouw kant op.
– Je ervaart dat je zeer veel potentieel hebt, maar ook dat je zeer veel obstakels hebt om mee te dealen waar je zelf niet helemaal uitkomt.
– Je wilt passend en stevig worden uitgedaagd door iemand die een rol kan spelen in jouw groei, met humor en scherpte.
– Je wilt dat iemand veel geduld met je heeft, je bent vasthoudend en wijs en je laat je kwetsbaarheden niet zo snel zien.
– Je bent briljant, maar je weet niet goed hoe je dat de wereld moet laten weten en daar op kunt worden bevraagd.

Hoe ziet het MerkloodsED proces er uit:

Maand 1 en 2: Diagnose
Wat doe je precies en hoe, waar vervorm je en waar ben je congruent, waar loop je tegenaan, wat zou je eigenlijk willen, werk je wel vanuit je ware talenten of zit je er net (of heel erg) naast, welke dingen laat je na die je eigenlijk zou moeten doen om succes te hebben, omdat je nog niet kunt of wilt, waar is de disconnect tussen wat je snapt en doet en hoe is die disconnect op te heffen, welke boodschap heb je meegekregen over je begaafdheid en talenten en welke rol speelt die in je huidige leven, welke consequenties hebben al die dingen voor de invulling van je zelfstandigenbestaan, hoe zien jouw vastlopers eruit, welke behoeften heb je en worden die door jou vervuld?

Maand 3 en 4: Jouw leven als jouw laboratorium
Op basis van de diagnose wordt door mij zorgvuldig een aantal maatwerk opdrachten en experimenten ontwikkeld om zaken te onderzoeken, te veranderen en persoonlijke ontwikkeling in gang te zetten waar je 8 weken lang mee aan de slag gaat.

Maand 5 en 6: Merk
Welke consequenties kan je voor je positionering en branding verbinden aan je ontdekkingen en groei?
Waar sta jij werkelijk voor en hoe geef je die ‘interface’ naar de wereld gestalte?
Wat zijn de bouwstenen waarmee je je nieuwe profilering gaat neerzetten?
Wat staat je te doen en hoe ga je dit doen?

Wat doe ik voor je?
Ik hou een ‘force field’ in stand waarbinnen jij kunt ontdekken en ontwikkelen.
Ik heb begrip en geduld maar ook vasthoudendheid en scherpte als dat nodig is.
Ik begeleid je gestructureerd maar niet rigide naar een upgrade van jezelf en je bedrijf. We doen wat nodig is, niet wat ik bedacht heb.

We zien elkaar 1x per maand tijdens een sessie, we hebben Skype-sessies en ik geef je (veel!) huiswerk dat we via de mail bespreken.

MerkloodsED kost € 4.000 (ex btw). Dit bedrag mag je in termijnen betalen.

Als je interesse hebt spreken we eerst een keer (kosteloos) af om te kijken of er een klik is, ik antwoord heb op jouw vragen en of jij er een goed gevoel bij hebt. Mijn uitvalsbasis is in Leiden.

Het MerkloodsED traject levert je helderheid, richting en een plan van aanpak op. Je zult meer inzicht in je eigen gedrag en onderliggende eigenschappen hebben, waardoor de manier waarop je jezelf als zelfstandige in de markt zet krachtiger wordt en je meer oplevert op allerlei niveaus.

Mail me op annedien[at]gmail.com of gebruik het formulier onder aan de pagina om een afspraak te maken of om je vraag te stellen.

TESTIMONIAL

Ik vroeg aan een klant waarom ze graag met mij werkt. Lees hier haar antwoord:

De erkenning is voor mij heel belangrijk. Jij ziet waar ik goed in ben of begeleidt het proces om dat te ontdekken en helpt me dat naar een nieuw niveau te brengen.

Ik word ook blij van het snelle schakelen. Je kunt mijn gedachtensprongen bijhouden en ze ordenen en daar woorden aan geven.

Je weet (soms met enig puzzelen) de vertaling te maken van mijn door elkaar lopende gedachten en manieren van denken en communiceren.

Ik vind het prettig om door jou uitgedaagd te worden door jouw vraagstelling. Je weet de vragen zo te stellen dat ik na moet denken en een wat diepere laag in mijzelf moet aanspreken. Je bent hierin absoluut niet oppervlakkig.

Je durft de confrontatie aan te gaan, vragen te stellen en opmerkingen te maken die persoonlijke gedachten in kaart brengen. Je durft daarin door te vragen. Ik merk dat ik dat prettig vind omdat het mij dwingt daar dan zelf ook over na te denken waardoor er aspecten van mij en van mijn leven en werken naar voren komen die ik heb laten ondersneeuwen of wegstoppen.

Jouw humor is cruciaal in het hele proces. Leuk ook om op een humorvolle manier serieuze onderzoekjes te plegen.

Het concreet stappen zetten na een brainstorm. Soms lijkt het of we niets doen, maar komt er uiteindelijk weer een leuke ontdekking, inzicht of verdieping op gang.

Het heeft mij in ieder geval geholpen om structuur in diepe wensen en gedachten te krijgen. Om dingen die ik graag wil doen vorm te geven.

Ik vind het ook fijn dat je me aanzwengelt. Als ik de sessies met jou niet zou hebben zou het in de kast blijven. Ik vind het heerlijk en een verademing om naast mijn andere activiteiten iets van mijzelf vorm te geven en neer te zetten, daar in te groeien en vorm te geven aan mijn diepere wens om zelf verder te ontwikkelen.

 

 

Wil jij dit ook? Gebruik dan bovenstaand formulier om contact met me op te nemen. Ben je een kat-uit-de-boom-kijker maar wil je toch eens kennismaken? Stuur dan ook maar een bericht!


*Extremement Difficile (ED) is een term uit de klimsport en wil zeggen dat de klimroute uiterst moeilijk is.

 

 

Advertenties